Jobs
Momenteel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gastvrije medewerk(st)ers voor zaal en keuken met vlotte persoonlijkheid om ons team te vervolledigen.
Heb je interesse? Bekijk onderstaande vacatures en reageer vlug!
Deeltijdse Zaalmedewerker m/v
Restaurant De Godevaart is op zoek naar een spontane, representatieve medewerker bediening met passie voor het vak. Sta jij graag voor de schermen om onze gasten op een prettige en gastvrije manier te voorzien van een persoonlijke service waarin zij niets tekort komen? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken. Als medewerker bediening is het jouw uitgangspunt om een excellente service te bieden aan de gast. Met eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng. Belangrijke kenmerken in de uitvoering van deze functie zijn gastvrijheid, enthousiasme, flexibiliteit, teamspirit en collegialiteit. Een hoge mate van interesse in de producten zijn voor jou vanzelfsprekend.
Taken en verantwoordelijkheden
· Opnemen en uitserveren van bestellingen
· Afruimen en opdekken van tafels
· Correct en gastvrij te woord staan van gasten.
· Beantwoorden van vragen en geven van toelichting
· Afruimen en netjes houden van het restaurant
Profiel
Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak. Daarom vragen wij medewerkers met een passie voor gastheerschap en een leergierige en professionele instelling. De volgende eigenschappen worden in deze functie van je verwacht:
· Je bent gastvrij, representatief en beleefd
· Ervaring in een dergelijke functie is een pré
· Je bent communicatief makkelijk in de omgang met gasten
· Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving
· Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te werken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit
· Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging
· Je hebt een professionele en servicegerichte houding
· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Franse taal is een pré.
· Je bent minimaal 18 jaar oud
Ons aanbod
· Een deeltijds contract
· Een passend salaris op basis van kennis en ervaring
· Werken in een hecht team met gezellige collega’s
Restaurant De Godevaart is gesloten op maandag en dinsdag.
Chef de Partie
Chef de Partie m/v
Restaurant De Godevaart is op zoek naar een chef de partie om ons enthousiast keukenteam te versterken. Je werkt nauw samen met de chef en je hebt een passie voor het creëren van nieuwe gerechten. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de keuken en het dresseren van jouw gerechten. Je krijgt de ruimte om samen met de chef je eigen inbreng en creativiteit te uiten in de keuken. Restaurant De Godevaart werkt met verse topproducten, zuivere smaken die zorgen voor een culinaire beleving voor de fijnproevers.
Taken en verantwoordelijkheden
- De gerechten opmaken om te serveren
- Vlees en vis voorbereiden
- Bereidingen en producten verpakken en etiketteren, opbergen in de koelruimte
- Goederen opslaan in de koelruimte
- De werkpost en keukengerei klaarmaken en schoonmaken
Profiel
Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen kwaliteit, creativiteit en professionaliteit is essentieel in ons vak. Daarom vragen wij medewerkers met een passie voor vakmanschap en topproducten. De volgende eigenschappen worden in deze functie van je verwacht:
- Je hebt een opleiding horeca/hotelschool
- Ervaring in een dergelijke functie is een pré
- Je bent creatief en leergierig van aard
- Je kan zelfstandig werken
- Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te werken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit
- Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging
- Je hebt een professionele houding
- Je hecht waarde aan goede regels en afspraken
- Je bent minimaal 18 jaar oud
- Een voltijds contract
- Een passend salaris op basis van kennis en ervaring
- Werken in een hecht team met gezellige collega’s
Restaurant De Godevaart is gesloten op maandag en dinsdag.
Fleximedewerk(st)er
Restaurant De Godevaart is op zoek naar spontane, representatieve medewerker bediening met passie voor het vak. Sta jij graag voor de schermen om onze gasten op een prettige en gastvrije manier te voorzien van een persoonlijke service waarin zij niets tekort komen? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken. Als medewerker bediening is het jouw uitgangspunt om een excellente service te bieden aan de gast. Met eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke inbreng. Belangrijke kenmerken in de uitvoering van deze functie zijn gastvrijheid, enthousiasme, flexibiliteit, teamspirit en collegialiteit. Een hoge mate van interesse in de producten zijn voor jou vanzelfsprekend.
Taken en verantwoordelijkheden
· Opnemen en uitserveren van bestellingen
· Afruimen en opdekken van tafels
· Correct en gastvrij te woord staan van gasten.
· Beantwoorden van vragen en geven van toelichting
· Afruimen en netjes houden van het restaurant
Profiel
Werken in de horeca doe je met passie. De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak. Daarom vragen wij medewerkers met een passie voor gastheerschap en een leergierige en professionele instelling. De volgende eigenschappen worden in deze functie van je verwacht:
· Je bent gastvrij, representatief en beleefd
· Ervaring in een dergelijke functie is een pré
· Je bent communicatief makkelijk in de omgang met gasten
· Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving
· Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te werken en hebt geen 9 tot 5-mentaliteit
· Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging
· Je hebt een professionele en servicegerichte houding
· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Franse taal is een pré.
· Je bent minimaal 18 jaar oud
Ons aanbod
· Een flexicontract
· Een passend salaris op basis van kennis en ervaring
· Werken in een hecht team met gezellige collega’s