Onze Menu's Degustation menu Chefs Menu Licht gepekelde makreel met diverse structuren van tomaat en een bouillon van komkommer Octopus en oester met een crème van zoete aardappel en een schuim van laos en gember Zwezerik met een crème van hazelnoot, geroosterde paddenstoelen en een kalfsjus* Eendenborst, hierbij bereidingen van biet, aardappel en een jus van pruimen Selectie Europese kazen met begeleidend garnituur** Crémeux van kalamansi en vanille, kwark en mangosorbet Ons menu is per gehele tafel te bestellen. Gerechten uit het menu zijn tevens A la carte te bestellen. Heeft u een allergie of bent u intolerant voor bepaalde producten? Laat het ons weten en wij passen onze gerechten voor u aan. 2 gangen lunchmenu Ons lunchmenu is inclusief koffie en friandises. Dit menu is uitsluitend te bestellen tijdens onze lunch. 35 4 gangen menu 59 5 gangen menu* 69 6 gangen menu** 79 A La Carte Voorgerechten Eendenlever Terrine Rode biet | Hazelnoot | Aceto Balsamico (20 jaar gerijpt) 26 Gerookte zalm Zoetzure komkommer | Gepekelde citroen | Dragon (Baerri Caviar 10 gr. €30,- Supplement) 22 Ossenstaart Gepocheerde merg | Zwarte truffel | Wilde paddestoelen 25 Coquille Mousse Geitenkaas | Zilte groenten | Citrus 24 Zeebaars Crudité van venkel | Crème van prei | Kruidenvinaigrette 22 Hoofdgerechten Heilbot Verschillende bereiding van wortel | Calamaris | Lavas Hollandaise 36 Oosterscheldekreeft Aardappel crème | Zilte groenten | Botersaus 50 Tournedos Rossini Eendenlever | Madeirajus | Pommes Dauphine 42 Boerderijkip Rouleau van groene kool | Schorseneren | Pastinaak 34 Ree Spruiten | Gekonfijte aardappel | Gefermenteerde rode kool 44 Desserts Tarte Tatin Appel | Karamel | Vanille roomijs (Te bestellen per 2 personen, bereidingstijd 30 min.) 27 Lychee Frambozen | Kokos | Roos 15 Pure chocolade Compôte Sinaasappel | Grand Marnier parfait 15 Kaas Selectie Europese kazen | Kletzenbrot | Appelstroop 18 Wijnkaart Euro-Toques